De Cad’rousse

Het Cad’rousse-bier

Het eerste brouwsel van de Cad’rousse werd in september 2008 gebotteld. De creatie van dit bier werd toevertrouwd aan 14 vrijwilligers (7 mannen, 7 vrouwen) van de VZW CADRE. Dit bier is dus de vrucht van een samenwerking tussen creatieve smaakpapillen en de know-how van brouwerij Grain d’Orge. Door de samenwerking van beide geslachten, wordt het bier evenzeer door vrouwen als door mannen gewaardeerd.

De Cad’rousse is een speciaal en uitzonderlijk bier van het type “Amber Ale” van hoge gisting. CADRE VZW is fier het Belgisch bierpatrimonium te hebben verrijkt. Specialisten bestempelen haar als “zeer geslaagd”. Fris, echt dorstlessend, wordt zij gekenmerkt door een lichtbittere afdronk. Het geheim van dit aangename nasmaakje ligt in het toevoegen van een zelden gebruikt kruid. De meester-brouwer van Grain d’Orge heeft er voor u, bierliefhebber, zoethout aan toegevoegd. De Cad’rousse bevat 7,5 volume% alcohol.

De VZW CADRE is eigenaar van het recept van dit speciaal Belgisch bier. In november 2014 heeft onze VZW de 50.000e fles verkocht !

Proef ze en u bent er op slag wég van !

Met verstand degusteren is haar alle eer aandoen !